Linus blir Rygerspiller de neste to sesongene – Ryger

Linus blir Rygerspiller de neste to sesongene

Vi er svært glad for at Linus tar turen fra Trondheim til Stavanger for å studere og spille håndball.
Med Linus på plass har vi fått en ung spennende spiller som vi har stor tro på skal ta ytterligere steg på håndballbanen .

Vi har møtt Linus flere ganger i våre kamper mot Charlottenlund og til tross for sin unge alder har han allerede fulle sesonger i 1. divisjon. Fra høsten bytter han grått og rødt med svart og hvit og er klar til å fortsette sin håndball karriere her vest.

Kamp mot Nordstrand søndag. Ta turen til hallen, vi trenger deg på tribunen. Foto: Stig Håvard Dirdal

Linus sier dette om hvorfor han valgte Ryger:
Ryger er en klubb som gjennom Viking har historie fra topphåndballen. Ambisjonene om å slå seg opp og frem til Rema 1000 ligaen igjen, samsvarer godt med mine egne mål. Hovedgrunnen til at valget falt på Ryger er rammene rundt prosjektet gjør klubben spennende. Både fasiliteter, spillerstall og trenerteam legger godt til rette for at jeg skal kunne utvikle meg som håndballspiller, og forhåpentligvis gjøre gode resultater med laget.

Morten sier dette om hvorfor han ønsker Linus til Ryger
Vi har i en god stund fulgt Linus, han er en spiller der i CSK har fungeret som en alt-mulig-mand og har løst de oppgaver der måtte til for laget. Netop denne alturistiske kvalitet, kombineret med sunde holdninger og et stort ønske om at satse på håndballen, gleder vi os til at tage inn i Ryger-kulturen.