Lisens i grønn kategori – Ryger

Lisens i grønn kategori

I dag kom meldingen om at vi også i år fått innvilget lisens i grønn kategori.
Dette er 3. året på rad vi befinner oss i beste kategori.

Norges håndballforbund har trekker fram blant annet dette om vår lisenssøknad:
Klubben har levert overskudd og har med styrket egenkapitalen. Det er levert en god og grundig handlingsplan etter mal, som også har sammenheng med budsjett. I tillegg er det levert status på handlingsplan for foregående år.
I tillegg spiller vi i Stavanger idrettshall, en hall som er godkjent i forhold til de arenakrav som NHF stiller til grønn kategori.

Fra 3 mill i minus i 2016 til 1,2 mill i pluss. Styreleder Tor Henrik Knutsen har grunn til å smile. Den smertefulle ryddejobben har gitt resultat. Nå jobbes det hardt for å øke markedsinntektene opp til Rema 1000 liga nivå.

Sist Viking var i eliteserien i 2015/16 startet klubben med 4 minuspoeng. Vi har i mange år slitt med negativ EK og gjeld fra «gamle dager». Selv om vi fortsatt har divisjonens laveste budsjett og nå ansetter markedssjef for å styrke det kommersielle arbeidet så er det en gledens dag hver gang vi er i den grønne kategori. Fordi vi vet hva det innebærer å være i rød så skal vi være ansvarsbevisste og sørge for ansvarlig drift.