Lokaloppgjør onsdag – Follo lørdag – Ryger

Lokaloppgjør onsdag – Follo lørdag

To kamper gjenstår får påske, to kamper der vi får mulighet til å forberede oss til kvalik kampene som starter opp torsdag 21.4. Først ut er lokaloppgjøret mot Sandnes, et hjemmelag som nok lyst å sikre opprykket på hjemmebane. Sandnes har vi ikke tapt for siden høsten 2018, den statistikken skal bli stående også etter kampen i morgen kveld.

Vi ønsker fortsatt å vente noen dager med å gratulere Sandnes med opprykket og i morgen skal vi gjøre det vi kan for at champagnen må ligge på kjøla til lørdag. Vi var klart best i lokaloppgjøret i høst og et målsseieren gav ikke noe rett bilde av kampen. Det er ikke den eneste et målsseieren vi har hatt. Jevnt har det stort sett alltid vært, men vi skal helt tilbake til 21. oktober 2018, når vi var ny opprykket i 1. divisjon for å finne siste obligatoriske kamp Sandnes slo oss. Siden den gang har vi vunnet alt, både i serie og cup. Ofte med 1 mål. Det gjør vi gjerne i morgen også. Liten tvil om at vi har et godt tak på serielederen, det akter vi å vise i morgen.

Sandnes var på hæla fra start i høstens kamp. Her er det Jonas som må tas med ulovlige midler
Foto: Trine Nessler Wichmann

Det er to lag som kjenner hverandre godt. I tillegg til en rekke lokaloppgjør har vi møtt Sandnes til utallige treningskamper og vi har trent sammen i perioder det har vært kampfri. Med andre ord, det er lite nytt som venter lagene i morgen kveld. Etter to kamper mot svak motstander gleder vi oss igjen til å møte et lag godt håndball lag. Alltid kjekkere å vinne tette jevne kamper.

I morgen blir det Løge duell. Jonas mot Simon. Jonas vant den i høst og er klar

Allerede lørdag kl 15.00 er det ny kamp, denne gang siste runde i grunnspillet mot Follo. Det blir første av 3 kamper mot Follo på kort tid i og med at de rødkledde er som oss klar for kvalifiseringsspill sammen med Viking TIF.