Lørdag kommer Falk til Stavanger – Ryger

Lørdag kommer Falk til Stavanger

Neste hinder er en gammel kjenning, Falk Horten. Vestfoldingene er en av «veteranene» i førstedivisjon og et lag vi har møtt flere ganger.

Ferdinand måtte stå over mot Melhus grunnet sykdom, nå er han tilbake i trening og forhåpentligvis kampklar til helga. Foto Trine Nessler Wichmann

Vi ser fram til ny kamp og med hjemmekampen mot Bodø friskt i minne er vårt klare mål å gjenskape prestasjonen fra den kampen og at begge poengene blir værende i Stavanger. Falk Horten har sikte mot en av kvalik plassene og kan blant annet vise til uavgjort borte mot Sandefjord og flere solide seire. Så langt er det stabiliteten som hindrer de fra å være helt der oppe. En ting er sikkert, de skal måtte jobbe hardt for at poengene skal bli med østover.

Ny kamp og nye muligheter. Foto Trine Nessler Wichmann


For vår del så har det gått i berg- og dalbane. Etter den gode kampen mot Bodø hadde vi Melhus i kne i starten av kampen i Trondheim sist helg. Men bråstopp siste 15 gjorde at vi spilte oss ut av kampen og måtte notere et nytt tap på konto. Til sist kamp hadde vi både noe skader og sykdom, nå håper og satser vi på at flere er tilbake og at vi har alle tilgjengelige ressurser til rådighet.

Vi gleder oss til ny hjemmekamp og håper at du tar turen til Stavanger Idrettshall lørdag kl 15.00. Vi setter pris på all den støtten vi kan få.