Lykke til i Nærbø, Jesper – Ryger

Lykke til i Nærbø, Jesper

Etter to sesonger i 1. divisjon velger Jesper å bytte ut by med land når han skifter til Nærbø og Rema 1000 ligaen fra neste sesong. Med det har vi nok en gang fått fram en spiller som tar steget opp et hakk.

Hundvåggutten kom inn i a-troppen i den «merkelige» coronasesongen og fikk notert seg for sine første mål i nedrykkskvalifiseringen mot Nøtterøy. Sist sesong ble det 16 kamper og et snitt på 1,9 mål, i år har han fått mye spilletid og har notert seg for 96 mål på 26 kamper, noe som gir et snitt på 3.7 mål pr kamp.
Han har og rukket å få med seg mesterskap for 04 landslaget i Montenegro sist sommer.

En stor og en liten Hundvågspiller.


Morten sier dette om Jesper etter å ha vært hans trener siste året.
Jesper er en av vår lokale gutter, der har haft en sesong hvor han har stabiliseret seg i start-7’eren og vist prøver på sine evner i 1.divisjon, hvor der ikke er tvivl om at han er blandt de beste på sin posisjon når han spiller på på topp.

Jesper har etter meget betenkningstid valgt at tage skridet opp i Rema 1000 ligaen, det blir spendende å følge hans reise videre i Nærbø. Ingen tvivl om at Jesper besidder enorme kvaliteter, spesielt i angrep, og vil nå langt med håndballen om utviklingen fortsetter.

Jesper i Vikingdrakt mot Follo i fjorårets play off
Foto: Trine Nessler Wichmann

Jesper sier dette om det å forlate Ryger:
Jeg har har hatt noen ekstremt kjekke og lærerike sesonger med denne gjengen, og vil savne hver og en av dem!

Jesper en av superselgerne av Bambusa. Vi har flere igjen. Vil du kjøpe av oss så ta kontakt med Jesper eller en av de andre spillerne på laget. Du kan og sende oss en pm. Vi leverer i nærområdet