Chris flytter hjem til Danmark – Ryger

Chris flytter hjem til Danmark

Chris kom til oss like før første seriekamp når hans moderklubb i dansk 1. div SUS Nyborg gikk konkurs og måtte trekke laget fra dansk 1. divisjon. Nå reiser han hjem til Odense til familie og kjæreste og fortsetter med håndballen i Danmark.

Chris i velkjent driv, her mot Nærbø i cupen. Kampen han husker best fra sesongen som var. Foto Nanco Hoogstad

Chris har gjort en god jobb for oss i sesongen som var. Men «manko» på venstrehendte fikk han i store deler av sesongen jobben med å spille høyreback, en posisjon du helst skal være og bør være venstrehendt. Og Chris har løst de oppgavene han har fått på en utmerket måte og vist seg som en lagspiller med stor L. I tillegg til å være en ung talentfull håndballspiller har han viste flotte personlige egenskaper og vi har satt stor pris på han som både spiller og lagkamerat.

Kjapp og fintesterk, her er i velkjent driv.
Foto Tor Helge Torgersen

Vi spurte Chris om hva han sitter igjen med av inntrykk etter en sesong i Norge:
Alle omkring klubben har været virkelig hjælpsomme og enormt søde til at tage imod én. Og så er det nogle fantastiske gutter på laget, der virkelig er gode til at holde sammen.

En spesiell kamp du husker godt?
Min første kamp for Viking mod Nærbo i Cupen. Jeg ankom 3 dage før kamp og følte mig helt fra starten som en del af Viking Håndball.

Hans Lie foreviget et av Chris sin 43 spillemål i grunnspillet.

Når jeg kom til Stavanger fikk jeg i oppgave av Scott å bekle høyrebackposisjonen fram til Jesper var klar for den. I sesongavslutningen så viste Jesper at han nå er klar for mer ansvar og jobben min er gjort. Da passer det godt å reise hjem til kjæreste, familie og fortsette håndballkarrieren i hjemlandet.

Vi takker Chris for året i Stavanger og ønsker en flott gutt og ung og lovende håndballspiller lykke til videre med karrieren. Til de nysgjerrige så er ny klubb fortsatt ikke bestemt.