Lykke til videre Kjetil – Ryger

Lykke til videre Kjetil

Torsdag samles laget for ny sesong og før vi retter blikket framover gjenstår det å takke av et par spillere til. Først ut er Kjetil som tar turen videre til Sandnes.


Brynegutten Kjetil kom til oss fra Viking TIF før fjorårssesongen når studiene i Bergen var fullført og det ble totalt 21 kamper i Rygerdrakta. På disse kampene noterte Kjetil seg på 90 mål, et snitt på 4,6 pr kamp han var på banen. Når Sandnes kom på banen og fristet med Rema 1000 ligaen så ble det med det ene året hos oss.

Kjetil møter Bergen igjen kommende sesong, da for Sandnes. Her fra hjemmekampen.
Foto Hans Lie

Kjetil sier dette om året hos oss.
Eg vil takke alle i og rundt klubben for et fint og lærerikt år. Eg e takknemlig for det eina året eg fekk i Ryger sjølv om det var en utfordrande sesong. Eg håpe Rygerprosjektet fortsette å utvikle seg.


Morten har dette å si om Kjetil
Kjetil hadde en stor rolle hos oss siste år og han var tiltenkt å lukke hullet etter noen av de nøkkelspillere som hadde forlatt klubben året før. I de kamper hvor leverte best var Kjetil en av drivkreftene til de prestasjoner som Viking TIF borte og Bergen hjemme. Dessverre ble det kun med en sesong når han sammen med flere av våre sentrale spillere tar steget opp i Rema 1000 ligaen.