Lystig i Lystlunden – Ryger

Lystig i Lystlunden

Vi leverer en strålende kamp og vinner med 7 mål etter en solid laginnsats. Med et tøft og kompromissløst forsvarsspill gjorde vi hjemmelaget til statister og tok to viktige poeng med oss hjem til Stavanger.

Falk er et lag vi har møtt mange ganger og som vi har hatt et godt tak på og den gode statistikken vår mot Hortenlaget lever videre. Vi setter standarden fra start med tøffe dueller bakover og godt angrepsspill. I løpet av kampens åpningsminutter pådrar vi oss 3 minuttere, blant annet måtte vår forsvarssjef Mikkel ut med to utvisninger tidlig. For Falk skapte Aasvestad en del hodebry i starten og noterte seg for 6 av Falks første 9 mål. Framover spiller vi fint angrepsspill og i jakten på å ta våre skyttere etterlater hjemmelaget store rom for våre linjespillere som vi utnytter godt.

Sune leverer en ny strålende kamp og blir kåret til våre beste spiller. Foto: Svein Erik Fylkesnes


Lagene holdt følge fram til midtveis i førsteomgangen. Derfra og ut kobler vi et grep og går til pause med to mål foran. Mest av alt så var det tydelig at hjemmelaget fikk respekt for vårt forsvarsspill og det så tidlig ut at flere av hjemmelagets spillere mistet troa på at poengene kunne bli igjen i Horten. Denne trenden fortsetter utover 2 omgangen og hadde det ikke vært for at Falkmålvakten Klavenes gode redninger hadde vi kunne fått større avstand i målprotokollen.

To tidligere to minutter på Mikkel før 10 minutt var spilt, herfra kampen mot Melhus Ftl

Etter 15 minutt av 2. omgangen er Falk to bak og vår andre forsvarssjef Ferdinand får sin 2. to minutter. Selv med en mann mindre på banen sliter Falk med å komme til muligheter og vi vinner undertallsperioden også. Derfra og ut blir det en transport tappe, Falk prøver og prøver men er egentlig aldri i nærheten av finne nøkkelen til å ta poengene.

Framover spiller vi bedre enn på lenge, vi har færre skuddbom, større variasjon i spillet og får tatt avslutningene fra gode posisjoner. I en kamp med der hele laget meldte seg på og der grunnlaget for seieren ble lagt med en enorm laginnsats er det gledelig å se at unge Sune igjen leverer en kamp på et høyt nivå. Han blir fortjent kåret til vår beste spiller. For hjemmepublikummet ble det lite å juble for, men langskuddet til Herman limt i krysset som en prosjektil og underarmsskuddet til Andreas var nesten turen til hallen verdt alene.

Som i hjemmeoppgjøret ble det flotte scoringer fra Herman.
Foto Trine Nessler Wichmann

Nå er det landslagspause og neste helg er det kampfri før Bergsøy kommer på besøk til Stavanger lørdag før påske. Nå satser vi på at vi skal holde oss stabile på det nivået vi har i dag og levere en god avslutning på sesongen.