Magnus flytter østover til divisjonskollega – Ryger

Magnus flytter østover til divisjonskollega

Etter to sesonger i Stavanger har Magnus Orri Axelsson bestemt seg å fortsette håndballkarrieren i Nøtterøy. Magnus er en stor ressurs i ei spillergruppe og har verdier og holdninger som vi har satt stor pris på.

Foto Stig Håvard Dirdal

Magnus kom til Viking Stavanger fra Elverum før debutsesongen i Rema 1000 ligaen og ble med over til Ryger når fusjonen ble en realitet i fjor vår. Magnus har fra første dag framstått en som en pliktoppfyllende, hyggelig og en flott lagspiller og har med det vært en stor bidragsyter i og rundt laget de to årene han har vært her.


Trener Morten sier dette om Magnus:
Magnus har gjort sit tydelige avtrykk i spillergruppen i garderopen og sosialt. Magnus har ikke fået vist seg frem for alvor på banen, men har betydet en masse bak kulissene. Jeg gleder meg til å følge han i Nøtterøy og vil alle dage heie på han!

Magnus på besøk hos MIL. Spilleren som aldri sier nei og som vi kommer til å savne når han nå skal bli vestfolding.

Magnus sier dette om oppholdet i Stavanger
Jeg har hatt to veldig gode år i Stavanger! Lært veldig mye om meg selv og som spiller som jeg kommer til å ta med meg videre i livet! Men nå har jeg fått en mulighet som jeg ikke kan si nei til på dette stadiet i karrieren min. Jeg har veldig trua på Ryger prosjektet og håndballen i Stavanger. Jeg tror at de kommer til å fortsette å kjempe om opprykk og klare det en dag! Jeg vil også takke styret, trenere, spillere og frivillige i klubben som har gjort at jeg har følt meg hjemme i Stavanger fra første dag!

Hans Lie foreviger et av målene til Magnus i Rema 1000 ligaen.