– Målet er debut på a-laget – Ryger

– Målet er debut på a-laget

110 mål på 19 kamper på rekruttlaget var fasiten for Tore Nygård i fjor. Med det ble han vår toppscorer på rekruttlaget og hadde kun 6 spillere foran seg på toppscorerlista. Nå venter en tøff sesong i Rema 1000 ligaen og lærdom blir det garantert mye av for både unggutten Tore og resten av Vikinglaget.

Det er alltid kjekt når lokale spillere tar steget opp på a-laget. Tore har gått gradene i Viking og etter å ha dominert i 2. div ifjor er han nå en del av a-troppen. Du skal ikke se bort ifra at han også i kommende sesong vil markere seg godt i målprotokollen på rekruttlaget, men målet må være at den flotte utviklingen skal fortsette og debut og spilletid på a-laget skal være innen rekkevidde.

Foto: Trine Nessler Wichmann

Med det samholdet og treningsvilje vi har i laget så tror jeg vi kan overraske

Sist det ble spilt elitehåndball i Stavanger var Tore 15 år og satt på tribunen tenåring. Til høsten er han ferdig med tenåringene og har tatt plass i a-stallen. Om det som venter neste år har Tore dette å si:
Neste sesong blir gøy og endelig blir det topphåndball i Storhallen. Det blir og spennende å se om vi klarer å bite fra oss på det øverste nivået. Med det samholdet og treningsvilje vi har i laget så tror jeg vi kan overraske. For min egen del håper jeg det blir en fin sesong hvor jeg utvikler meg mer og får min debut på a- laget