Mange reaksjoner på svart skjerm i går – Ryger

Mange reaksjoner på svart skjerm i går

Det tok ikke lang tid fra dommeren hadde satt i gang kampen før meldinger og telefoner tikket inn hos både Rygere og i Stavanger idrettshall. Dessverre rår vi ikke over sendingene, disse er det utrolig nok, et av norges mest profesjonelle mediehus TV2 som forvalter.

Dette møtte de som logget seg inn for å se Ryger – Nøtterøy

TV strømmingen i fjorårssesongen var et mareritt for klubbene i 1. divisjon. Manglende sendinger, ingen kommentatorer og ai kamera som ikke var testet og kalibrert gjorde at kritikken haglet til NHF og TV2. Flere ganger ble det lovet bot og bedring, men det toppet seg helt når siste serierunde i 1. div for damer gikk i svart og ingen kamper ble vist.

Seerne ble snytt for kampen mot Nøtterøy. Hermans 8 mål var det kun publikum i hallen som fikk oppleve Foto: Trine Nessler Wichmann


Før denne sesongen lovet TV2 bot og bedring. Det var sterke ord som ble tatt i bruk fra TV2 når de overfor klubbene evaluerte det de hadde levert i fjor. Nå var det gjort en rekke grep ble klubbene fortalt og noe sånt skulle ikke gjenta seg. Det tok ikke lang tid før det viste seg at de heller ikke denne sesongen hadde ting på stell. Manglende kommentatorer i flere haller er det synlige bevis på at de heller ikke denne gang har tatt oppgaven på alvor.

I går toppet det seg for våre «sofa seere». Sendinga gikk i svart og når det heller ikke var kommentator i hallen var det heller ikke mulighet å få svar på hva som gikk galt. Vi har blitt gjort kjent med søndag kveld fra noen som har vært i kontakt med TV2 support at sendingen fra vår kamp ble sendt på samme linje som Glassverket – Sarpsborg (som gikk samtidig).

Andreas hamrer inn mål til glede for publikum.
Foto Trine Nessler Wichmann

Neste søndag er det ny kamp hjemme mot Fyllingen kl 1800. Håndball er best i hallen, så ta turen og hei oss fram. For de som skal ønsker å se kampen på stream, vi håper at det er noen voksne hjemme i TV2 nå som setter handling bak ord… For dette har gått fra flaut til pinlig.