Melhus vant fortjent – Ryger

Melhus vant fortjent

Vi leverer en skuffende kamp og taper mot nyopprykkede Melhus. Trønderne gikk respektløst til verket, fikk kampen inn i det sporet de ville og de gangene vi hadde mulighet til å ta igjen forspranget stokker det seg og vi klarer aldri å hente inn den svake førsteomgangen.

Aftenbladet om kampen:
https://www.aftenbladet.no/sport/i/Ll1wMx/ryger-skuffa-stort-og-gjekk-paa-sesongens-foerste-tap-spelar-ikkje-som-eit-lag

Mathias og resten av Rygerlaget fikk en tøff kveld mot Melhus.

Vi tar oppskriftsmessig ledelsen, kommer foran i målprotokollen og fører kampen. Men vi bommer, angrepene blir mer enkeltmannsprestasjoner enn samspill og vi blir tatt på kontra. I løpet av noen minutter er kampen snudd og Melhus går til pause med 4 mål foran.

4 mål skulle være mulig å ta igjen. Men vi får aldri flyt i angrepsspillet, Melhus får spille lange angrep og har både dyktigheten og marginene på sin side. Ikke får i sluttsekundene blir det «kamp», dessverre kommer sluttspurten for sent og gjestene kan juble for to fortjente poeng med hjem til Trondheim.

Kristan i vigør mot Melhus
Foto Svein Erik Fylkesnes

Allerede søndag er det ny kamp, da borte mot Nordstrand. Da gjelder det å finne tilbake flyten, få avtaler og konseptene til å sitte og kneppe opp noen hakk bakover på banen og gjøre det vi reiser til Oslo for å gjøre, å ta 2 poeng.