Mossestad klar for videre Vikingspill – Ryger

Mossestad klar for videre Vikingspill

Foto: Trine Wichmann

Sebastian var en svært viktig spiller for oss i sesongen som var og det er derfor gledelig at han nå har signert ny avtale og blir med oss opp i Rema 1000 ligaen. Hans håndballtalent har blitt lagt merke til og også han har hatt tilbud fra andre klubber.

Vi gleder oss til å se Sebastian i Rema 1000 ligaen i mørkeblått og er sikker på at han vil markere seg like godt her som han gjorde i 1. divisjon.

Jeg velger å fortsette i Viking fordi jeg har virkelig tro på klubben og det arbeid vi som klubb og gruppe har lagt ned siste åra. Men også på grunn av samholdet som er i denne gruppa. Vi er en gjeng som har det kjekt i lag både på og utenfor banen og vi unner hverandre suksess. Samtidig har Viking vært en god utviklingsarena for meg som spiller.
Jeg sa når jeg kom til klubben at jeg drømmer om å bidra til at Viking igjen skal etablere seg på øverste nivå der de hører hjemme.

Vi gleder oss til å se Sebastian i Rema 1000 ligaen i mørkeblått og er sikker på at han vil markere seg like godt her som han gjorde i 1. divisjon.

Foto: Svein Erik Fylkesnes