Møter et ROS lag som har tatt store steg – Ryger

Møter et ROS lag som har tatt store steg

I dag tar vi turen til Spikkestad for å møte Røyken og Spikkestad (ROS). Siden hjemmekampen i oktober hvor vi vant hele 46-28 har ROS tatt store steg. Nye spillere, mer erfaring og ikke minst den svenske landslagssjefen Glenn Solberg inn i trenerteamet har gitt gode resultater. Kampen streames på direktesport og tv2play med kampstart kl 1600

Fra kampen i Stavanger.
Foto Hans Lie

Med 3 seire på rad mot Melhus, Charlottenlund og Nøtterøy sikret ROS mer eller mindre ny kontrakt selv om de i siste kamp måtte gi tapt mot den suverene serieleder Viking TIF på bortebane. To av ROS spillerne Isak Steinsson og Sondre Skovli har også vært å se i Rema 1000 ligaen for Drammen (Ja, det finnes et merkelig regelverk som gjør at 3 navngitte unge spillere kan spille i både i 1. div og for en partnerklubb). Med andre ord, det er ingen enkel oppgave som venter oss søndag.

Kjetil i aksjon mot Ros i storseieren i Stavanger
Foto Hans Lie

Vi går til kampen som favoritter og vi tar selvsagt turen østover med mål om å ta med to viktige poeng hjem. Vi vet at vi er et bedre lag enn ROS, men vi både vet og har erfart at ingen poeng kommer gratis i denne divisjonen. Når vi er på vårt beste er og skal vi være mange hakk bedre enn lagene på nedre halvdel, men det er også her vi har gått på våre blemmer denne sesongen som gjør at vi ligger en plass eller to under der vi hadde håpet på tabellen.

Kristian i aksjon mot ROS i høstens kamp


Etter seieren mot Viking TIF har vi kontakt med lagene foran oss på tabellen. Skal vi beholde denne er det to poeng som teller. To poeng som vi sterkt ønsker å plukke med oss fra Spikkestad søndag kl 1600.