Møter Falk Horten søndag kl 16.00 – Ryger

Møter Falk Horten søndag kl 16.00

Kamp i dag i Horten der vi møter Falk til ny kamp i 1. divisjon. Falk er divisjonens formlag og står med 10 seire og 1 tap på lagets 11 siste kamper. Det blir vi og Falk som med all sannsynlighet skal gjøre opp om 5. plassen. Kampen blir også en ny mulighet til å revansjere de to siste svake kampene. Takk til Sven Kvia som har lånt oss verdens beste biler på vår tur til Horten. Kampen kan du se på tv2play og direktesport kl 1600

Vi må finne igjen formelen fra høstens kamp. Her er Kjetil i duell
Foto Hans Lie

Vi slo Falk hele 32-23 i hjemmekampen i Stavanger og laget fra Horten så ut til å være i fritt fall. Som hos oss hadde også Falk et nytt lag som skulle sette seg og når de i tillegg fikk skader så ble resultatene langt unna det de så for seg før sesongen. Men derfra og ut har det snudd helt, hele 10 seire av 11 mulige er smått imponerende og en medvirkende årsak til dette er tidligere Vikingmålvakt Simon Ypma.

For vår del handler det om å finne igjen flyten og få spilt på oss selvtilliten som var totalt fraværende i Follokampen. Vi stiller for første gang på lang tid med skadefri tropp. Både Kjetil og Lars Henrik er friskmeldt etter sykdom og er med til Horten.

Vi har 5 kamper igjen og selv om både opprykk og kvalifisering forsvant for oss er vi motiverte og klare for å fullføre sesongen på en god måte. Det passer bra å møte Falk nå og få en fin mulighet til å slå tilbake.

Bortekamp i Vestfold palmesøndag er ingen lett logistikkmessig oppgave. Med få flyavganger og priser på flybilletter av en annen verden måtte vi denne gangen ty til landeveien. Lørdag ettermiddag satte vi oss i bilene lånt av vår samarbeidspartner Sven Kvia og satte kursen til Skien Fritidspark hvor vi overnatter. Etter en styrkeøkt på senteret søndag morgen settes kursen til Lystlunden.