Møter Fold onsdag kl 17.30 – Ryger

Møter Fold onsdag kl 17.30

To lag svært sultne på poeng møtes i Stavanger Idrettshall onsdag kl 17.30. Vi trenger disse sårt for å henge med kampen om kvalikplassene, mens Fold er i poengnød etter en tung start på sesongen med null poeng på 6 kamper.

Vi møter altså et lag uten poeng, et lag som har flere solide tap bak seg og et lag som har møtt motgang så det holder. Men vi møter også et ungt lag, et lag som spilte jevnt et godt stykke ut i 1. omgangen mot Follo. Vi vet også at den dagen et slikt lag treffer i 2×30 minutt så kan de hamle opp med alle. Vi vet at vi må være klare til kamp og vi må vise oss fra vår beste side om vi skal få de to sterkt ønskede poeng. Vi møtte Fold i oppkjøringen før seriestart, en kamp unggutta fra øst var bedre enn oss.

Chris og gutta er kampklare i morgen.
Foto: Nanco Hoogstad

Sist vi møtte Fold i en obligatorisk kamp hette laget St. Hallvard og hadde tilholdsted i Lier. Sist vi var i samme divisjon endte vi midt på tabellen i 1. divisjon, mens St Hallvard/Fold rykket opp til Rema 1000 ligaen. Men det ble kortvarig moro. Som oss gikk turen rett ned igjen og trener dengang Glenn Solberg og daglig leder Robert Hedin forlot etterhvert skuta. Økonomiske utfordringer gjorde at klubben flyttet fra Lier og østover og har nå sin hjemmearena i Rykkin. Med på lasset ble en navneendring fra St. Hallvard til Fold. Hvis dere lurer på hvor navnet Fold kommer så er det fra kongesagaen der Fold var navnet på Oslofjorden.

Kampsponsor er Westco miljlø

Nå møter de altså en annen klubb med historisk navn. Til et oppgjør som nok ikke havner i historiebøkene, men som allikevel er svært viktig for begge lag. Vi gleder oss. Vi er kampklare etter en lang landslagspause og vi ser fram til en ny hjemmekamp hvor vi har mye å revansjere etter tapet mot Falk sist.

Vi håper du tar turen i hallen og støtter oss fra tribunen. Vi trenger deg. Så skal vi gjøre det vi kan for at du skal få valuta for at du kom.