Møter Fyllingen i Bergen onsdag – Ryger

Møter Fyllingen i Bergen onsdag

Årets andre kamp spilles mot Fyllingen i Bergen. Fyllingen kjemper en hard kamp om å holde plassen og fikk en brutal start på vårsesongen med tap 41-17 mot Sandefjord. Vi går inn til kampen som store favoritter, det betyr ikke at det blir en enkel kamp. Vi har dyrekjøpte erfaringer med bananskall…

Jonas mot Trygve i høstens oppgjør.
Foto Trine Nessler Wichmann

Fyllingen møtte vi i vår første hjemmekamp, en kamp vi vant 34-21. Men håndball er ferskvare, hver kamp lever sitt liv og hver kamp er sånn at dersom du ikke presterer blir du hardt straffet. Vi går derfor inn til Fyllingen kampen med mål om levere på det nivå vi kan og det nivå vi ønsker å være på. Klarer vi det er vi overbevist om at poengene blir med i bussen på vei hjem til Stavanger onsdag kveld.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSddrH_inzEdNjFEHVRrDNaAB53aGAq2rHYsqlSb0NYFO8kfmA/viewform (Mer info/link til påmelding håndballskole)

Fyllingen er et ungt lag som har nå har fått kjenne på nivået etter opprykket fra 2. divisjon. Som unge lag ofte gjør så svinger prestasjonene og for Fyllingens sin del har det endt i flere stortap. Men de har og vist at de har potensiale og har i løpet av høsten sikret seg 6 poeng og har dermed en stor mulighet til å holde plassen i divisjonen.

Sånt endte kampen sist for Trondur. Straffe som traff Trygve i ansiktet og dermed måtte nesten hele kampen sees fra tribunen
Foto Hans Lie


Når vi møter Fyllingen møter vi også en gammel kjenning. Trygve Johan Fresvik-Jensen gjorde en solid jobb som «leiesoldat» for Viking i fjor og var en sterkt medvirkende til at de mørkeblå kom seg til kvalik. Nå er nordlendingen som er bosatt i Bergen å finne mellom stengene for Fyllingen. Vi satser på at den ellers så hyggelige nordlendingen skal få en travel dag på «jobb».

1 divisjon lever til de grader. Med formlaget Falk sin seier borte mot Follo så ble det enda mer åpent i kampen om kvalikplassen. Den kampen ønsker vi å være en del av, skal vi klare det er det kun en ting som gjelder på onsdag, ta med 2 poeng hjem fra Bergen.