Møter Fyllingen i første hjemmekamp – Ryger

Møter Fyllingen i første hjemmekamp

Lørdag kl 18.00 møter vi Fyllingen til historiens første Rygerkamp på hjemmebane. Fyllingen er nyopprykket og mønstrer et ungt og talentfullt lag som vi må ta på fullt alvor om poengene skal bli igjen i Stavanger.

Det er «turbulente» tider i bergenshåndballen og for første gang på mange år spilles Rema 1000 ligaen uten lag fra byen mellom de syv fjell. Fyllingen Bergen var lenge byens flaggskip før de før fjorårets sesong lanserte Bergen som skulle samle topphåndballen i byen. Med Bergen i Rema 1000 ligaen så ble Fyllingen partnerklubben i 2. divisjon. Det ble ingen suksess for Bergen og klubben rykket ned i første divisjon samtidig som partnerklubben Fyllingen rykket opp. Det betyr at hele topphåndballen i Bergen er samlet, i en divisjon, for du må heller ikke glemme Viking TIF.Fyllingenlaget som entrer banen i Stavanger lørdag kveld består har en stamme i de unge lovende 2002 kullet. Opprykket sikret de etter å ha slått Mortens eks klubb Bjørnar i siste serierunde, så forhåpentligvis er det revansjens time for vår trener lørdag. Laget trenes av Jan Stankiewich og Andreas Ungesson, det betyr to rutinerte herremenn på benken som har et langt liv i topphåndballen.

Det unge Fylllingenlaget møtte seriefavoritt Sandefjord i første kamp og måtte seg slått 19-30. Det er flere lag som vil få problemer mot Sandefjord og det er ingen grunn til å tro at det blir noen lett kamp mot de gule og blå bergenserne.

Trym er klar til kamp og klar til å stoppe Fyllingens unggutter
Foto : Øyvind Andersen


Vi kom fra en viktig seier mot Charlottenlund borte i første kamp. Vår målvakt Robart Jansen er fortsatt ute med skade og dermed må bergenseren se kampen mot sine bysbarn fra tribunen. Vi har også et par andre spillere usikre foran kampen og vi krysser fingre for at de blir meldt kampklare etter kveldens trening.

Vi stiller uansett med 16 spillere som er klare til å gi alt for å sikre seg to poeng i årets og historiens første Rygerhjemmekamp. Og som i motstander Fyllingen har vi en rekke unge spillere som kan få sin sjanse til spilletid, en sjanse de har lyst å ta godt vare på.

Vi håper på støtte fra tribunen og at du tar turen til hallen for heie på oss, det betyr mer enn du aner.

Billetter får du kjøpt i appen eller i døra. Husk at du kan sikre deg sesongkort for 900,- og familiesesongkort for 1400,-. Er du medlem i en av våre samarbeidsklubber, ja da har du fått sesongkort helt gratis og om du vil kan du oppgradere dette til familiekort for kun kr 400,-.

Les mer om kjøp av sesongkort her

(rygerhk.no)https://www.rygerhk.no/2022/09/14/hvordan-gjor-man-steg-for-steg/