Møter HC Midtjylland idag – Ryger

Møter HC Midtjylland idag

Vi befinner oss fortsatt i Danmark og i dag er det ny kamp. Idag møter vi det danske 1. divisjonsalget HC Midtjylland. Kampen spilles i Klink og Jenssen arena i Herning messesenter.

Kaptein Helgi tar med laget til Herning for å møte HC Midtjylland.

Oppkjøringen til re-debuten i Rema 1000 ligaen er i full gang og vi er som alle andre lag inne i en tøff treningsperiode. Første kamp endte med stortap mot et meget godt BSH lag, idag venter HC Midtjylland.

HC Midtjylland er i ferd med å bygge opp et nytt lag etter at klubben i 2018 gikk konkurs og forsvant ut av den danske toppserien på dramatisk vis. Fram til konkursen hadde klubben nordmennene Jonas Wille (trener), Espen Lie Hansen og Eivind Tangen på lønningslsta.
Midtjylland ble sist sesong nr 3. i den danske 1. divisjon (nivå 2) og satser nå på retur til øverste nivå i dansk liga. I så måte er dette en god sparringspartner for oss i den fasen vi nå befinner oss i.

Etter 5 dager i Viborg forflytter vi oss nå til Vendel hvor vi skal være fram til hjemreise natt til torsdag. Men før vi sjekker inn på Vendel tar vi et stopp på Herning Messesenter (mer kjent for Jyske Bank Boxen hvor de VM/EM finaler i Danmark har blitt spilt) og unnagjør en ny trenningskamp.
Vi har fått noen spørsmål om billetter og hvordan få adgang til kampen.
Kampen er åpen for publikum og vi henviser til HC MIdtjyllands facebookside for tilgang i coronatider.

I dag møter vi HC Midtjylland. En av flere forberedelser til vi møter ØIF Arendal og andre lag i Rema 1000 ligaen