Møter lag i poengnød – Ryger

Møter lag i poengnød

Søndag går turen til Moss der Herulf Moss er vertskap for den 12. serierunde. Herulf har fått en svak start på sesongen og har kun 2 poeng, det betyr at vi møter et lag i desperat poengnød og som garantert vil selge seg dyrt.

Det har ikke helt gått som Herulf Moss hadde håpet på denne sesongen. 2 poeng på 11 kamper er nok i underkant av det de gule og svarte hadde håpet på, senest onsdag måtte de seg slått i Mossehallen i den viktige bunnkampen mot Fold.

Trygve Fresvik Jensen og Nicolai Bredmose Haugen vokter målet også søndag
Foto: Nanco Hoogstad

Samtidig ser vi at de gule og svarte i enkeltkamper har levert gode prestasjoner og vært nære poeng. I hjemmekampen mot vår tabellnabo Falk Horten hadde de poengene i lomma men glapp mistet disse sluttminuttene, mot serieleder Sandnes hang de med lengre enn det nok hjemmelaget håpet på, det samme mot Viking TIF.

Helgi i kamp mot Herulf Moss i høst
Foto: Hans Lie

Etter ei uke med mye fokus rundt sammenslåingen med SIF skal vi nå nullstille oss etter 10 måls seieren mot SIF og vi skal nullstille oss etter 12 målsseieren i hjemmekampen mot Herulf i september. Vi innledet sesongen med tap mot VIkhammer, flere slike kamper må vi unngå om vi skal henge med i toppen.

Til kampen søndag er Chris Pettersen uaktuell, det samme er Lars Henrik Hygen. Det betyr at Tord Bleivik blir med østover. Gledelig at Tore Nygård er tilbake i trening etter sykdom så får vi håpe at kroppen er klar for kamp igjen.

Kampen spilles kl 15.00 og kan sees på direktesport.no