Møter Melhus hjemme onsdag kl 18.00 – Ryger

Møter Melhus hjemme onsdag kl 18.00

Kampene kommer tett nå og den første av 3 på ei uke er mot Melhus hjemme i Stavanger Idrettshall onsdag kl 1800. Melhus er et helt nytt bekjentskap for oss, men for de som følger ekstra godt med vet at dette er en klubb på vei opp og fram som imponerte i fjor med NM gull i 20 årsklassen.

Melhus var før sesongen spådd rask retur tilbake til 2. divisjon og etter stortap mot CSK i oppkjøringen var det ingen som stilte spørsmål om akkurat det tipset. Etter 2 serierunder så har pipa fått en annen lyd. Etter et knepent tap borte mot fjorårets Rema 1000 ligalag Nøtterøy i første serierunde gikk de respektløst til verket og slo naborival Charlottenlund i det som for Melhus var årets viktigste hjemmekamp. Med to poeng på konto har de fått en knallstart på sesongen og en bekreftelse på at de kan by de fleste opp til kamp. Ikke minst kan de gå inn i kamper som mot oss med senka skuldre og uten å skulle bevise noe som helst.

Jonas lurer vår tidligere målvakt og scorer mot Fyllingen. Nå venter et nytt nyopprykket lag, Melhus.
Foto Trine Nessler Wichmann

Melhus holder til sør for Trondheim og de som midt på 2000 tallet kjørte bil sør for trønderhovedstaden husker kanskje at det var her det flasket seg til med trafikk før den «nye» veien kom. Kommunen har ca 17 000 innbyggere og hovednæringen er landbruk. Et google søk trekker fram idrettshelter som Oddvar Brå, Toralf Engan, Jørgen Gråbakk og Atle Kvålsvoll. Men du finner lite om du søker på Melhus og håndball. Annet enn at de har et lag som tok gull i Norgesmesterskapet for 20 åringer, det er smått imponerende og viser at det er ikke er noen kasteballer som tar turen til Stavanger onsdag.

Vi gleder oss til kamp og etter tapet mot Rema 1000 ligaelaget Kristiansand i cupen med flere spillere på tribunen håper vi at fysio Eirik og trener Morten får klar noen av de som måtte se cupkampen fra tribunen og benken. Uansett hvilke 16 som løper ut i Stavanger Idrettshall onsdag så skal blir det et hjemmelag som er vinnersugent og som jakter 2 nye poeng.


Mest av alt håper vi at mange tar turen til Stavanger Idrettshall for å heie oss fram. Støtten fra tribunen betyr mye for oss alle.