Møter Melhus idag, mye å revansjere – Ryger

Møter Melhus idag, mye å revansjere

Vi er på vei til Trondheim for å møte Melhus. Det nyopprykkede laget har vært en av divisjonens store overraskelser og ligger likt med oss på tabellen foran dette oppgjøret. Vi har mye å revansjere på søndag, både hjemmetapet mot Melhus og ikke minst den svake kampen mot Fyllingen.

Sist søndag stengte fjorårets Vikingmålvakt Trygve Jensen buret, søndag møter vi neste års Ryger målvakt Odne Evensen Hagen. I kampen i Stavanger var han er medvirkende årsak til at poengene ble med hjem til Trondheim, la oss denne gang håpe at sparer det gode målvaktspillet til han står på vår banehalvdel.

Odne vokter Rygermålet neste år, søndag skal han stikke kjepper i hjula våre slik som han gjorde i høst.
Foto Svein Erik Fylkesnes


På søndag får Eirik Varpe sin debut for Ryger. Om den andre nykommer Herman Thysted blir spilleklar til kampen søndag eller om han spares til hjemmekampen mot Nordstrand vil bli avgjort etter helgas treninger. Utover det er det et revansjesugent og poengsultent Rygerlag som tar turen til Trondheim. Med tapet mot Fyllingen satte vi oss i en svært vanskelig posisjon, derfor er to poeng på søndag svært viktig for oss.

Kampen sendes på TV2 play og direktesport og har sendestart kl 16.30.