Møter Nærbø i 3. runde NM – Ryger

Møter Nærbø i 3. runde NM

Vi vant komfortable 41-27 over Stord på bortebane i går. Nå venter Nærbø i Stavanger Idrettshall 8. september kl 18.30. Endelig skal vi møte våre rivaler i egen hall.

Kampen mot Nærbø på hjemmebane i Rema 1000 ligaen er noe vi hadde gledet oss til i fjor. To ganger ble den berammet, begge gangene utsatt på kort varsel grunnet coronastopp. Utsettelsen ble til kanselling og dermed gikk vi glipp av lokaloppgjøret vi hadde gledet oss til.

Nå får vi altså sjansen til det klassiske byasser mot bønder oppgjøret som vi håper vil fylle hallen slik et lokaloppgjør fortjener.

Kampen mot Stord ble kamp mot et hardtarbeidende hjemmelag som hadde et entusiastisk hjemmepublikum i ryggen. Vi svinger i prestasjonene våre som ofte er tilfelle i starten på sesongen og i slike oppgjør. Stord hang med en stund, blant annet takket være bra målvaktspill i starten av kampen. Som forventet klarte de ikke å holde intensitet og tempo oppe og dermed ble det fort ei luke i målprotokollen og spenning om avansementet forsvant tidlig.

Nykommer Trondur Mikkelsen ble av en lokal jury kåret til banens beste. Her flankert av unggutta etter kampen.

For vår del fikk rekruttene, som har vært en del av treningsgruppa vår i oppkjøringen, mye spilletid. Martin-Johan Stensland fikk mye spilletid i Jesper Røislands fravær, mens Simen Brown Halvorsen delte spilletida med Andre Gjøse Jakobsen i Ole Andre Lerangs fravær. Etterhvert kom også Sindre Skjeie inn på banen og ersattet Vegard Sømme Dybdahl.
Gledelig også å se Sindre Johannessen på banen etter 5 måneders skadeperiode.

Sindre Gausdal Johannssen tilbake etter ny kneoperasjon.
Foto: Svein Erik Fylkesnes