Møter Nærbø to ganger – Ryger
Foto Svein Erik Fylkesnes

Møter Nærbø to ganger

10 dager igjen til vi møter Nøtterøy i Stavanger Idrettshall og planen for å prikke toppformen er nå lagt. Det innebærer blant annet to kamper mot Nærbø.

Allerede mandag tar vi turen til Loen for første kamp. Onsdag er det returoppgjør i Stavanger idrettshall. Begge kampene blir gjennomført etter den strenge protokollen vi har fått tilsendt. Det betyr bla ingen adgang for andre enn de som absolutt må være i hallen i treningskampene, mens vi får lov å ha 100 tilskuere på selve kvalik kampen.

Scott og Rasmus gleder seg til 3 spennende kamper mot Nøtterøy. Planen for de neste 17 dagene er nå lagt. Foto: Trine Nessler Wichmann

Trenerteamet har hatt kvalikkampene i bakhodet i lang tid og forberedelsene var kommet langt lenge før den endelige beskjeden kom onsdag om at første kamp skal spilles 19. mai. Nå er planen for de neste 17 dagene lagt.

Det er ikke bare på banen det skal legges ned stor jobb. Protokollen for å kunne spille treningskamper og ikke minst kvalik kampene er omfattende. Allerede mandag skal både Viking, Nærbø og dommere gjennom hurtigtester. Med helligdager, cupfinale i Stavanger Idrettshall og flere andre store og små hensyn er det mange detaljer som skal på plass for å finne plass å trene, til å ha kampmøter og ytterligere hurtigtester. 3 ganger skal spillergruppa testes før første kvalik kamp. Nå har vi fått med oss flere dyktige helsefaglige frivillige til å ta oss av testinga, takk til dere som meldte dere etter vår oppfordring.

Jonas er tilbake etter 3 em kval kamper for Færøyene og er nå ute av karantene og klar til sesongens 3 siste kamper.
Foto: Svein Erik Fylkesnes

5 måneder uten tellende kamper er lenge, spesielt med tanke på at det hele skal avgjøres på 7 dager. Spillerne vil få ei tøff uke og vi styrker derfor den fysikalske oppfølgingen de neste ukene. Stavanger Idrettsklinkk og Eirik Garnvik har hatt en stødig hånd rundt våre spillere i mange år og blir å se enda mer i Stavanger Idrettshall framover. Vanligvis reiser vi på bortekamper uten fysio, denne gangen blir Eirik med guttene i bussen til Tønsberg.

Vi håper selvsagt på rolige dager på jobb for vår fysio. Her er det Sebastian som får behandling i hjemmekampen mot Fyllingen. Sebastian er nå kampklar og har en jobb å gjøre før han tar turen hjem til Bergen. Sikre ny kontrakt i Rema 1000 ligaen for Viking.
Foto Svein Erik Fylkesnes

Vi gleder oss til å ta i mot Nøtterøy. Kampsugne og kampklare er gutta garantert.