Møter Nordstrand søndag – Ryger

Møter Nordstrand søndag

Etter to bortekamper på rad venter nå Nordstrand på motsatt banehalvdel hjemme i Stavanger Idrettshall søndag kl 1800. Vi jakter selvsagt seier. Seier er noe vi må ha om vi skal ha være med i kampen om kvalifiseringsplassen.

Vi har nå spilt 3 kamper etter julepausen og levert to gode prestasjoner mot de to trønderlaga Charlottenlund og Melhus. Bortekampen mot Fyllingen vil vi helst forbi gå i stillhet, men ikke så stille at vi går på flere blemmer som vi gjorde i Bergen. Søndag venter Nordstrand og laget ligger under nedrykksstreken og kjemper en hard kamp for å overleve i divisjonen. I høstens kamp leverte vi en av våre svakeste kamper og gikk på et surt og uventet tap. Nå skal vi gå på banen for å vise at det er forskjell på topp og bunn og vi ikke gir ved dørene flere ganger.

Nordstrand er et nytt bekjentskap i Stavanger idrettshall selv om klubben er velkjent for alle som følger med på håndball. Men det er mest på damesida klubben har gjort seg bemerket, men det er noen år siden nå. Nå befinner begge seniorlagene seg i 1 divisjon og for en av norges største håndballklubber så er det lite som tyder på at de er klar for neste steg. Nordstrand trenes av Chris Andre Eidsaunet, en håbu som har klart å forville seg inn i storbyen.

For vår del handler det i morgen først og fremst om to poeng. Så håper vi selvsagt at vi skal vise oss fram fra vår beste side og levere en underholdende kamp for publikum. Det blir også debut for vår lånespiller Herman Thysted fra ØIF Arendal