Møter opprykksjagede Bergen lørdag – Ryger

Møter opprykksjagede Bergen lørdag

Lørdag blir det ny tur med Sverre Haga til Bergen for å møte et hjemmelag som må vinne om de skal holde liv i opprykksdrømmen. Vi er klare til kamp og skal selvsagt gjøre alt det vi kan for å stikke kjepper i hjulene for bergenserne.

Sånn var det sist vi møtte Bergen. Ferdinand klar til nye tøffe kamper
Foto Trine Nessler Wichmann

3 kamper igjen, to av de på bortebane mot Bergen og Sandefjord, de to lagene som skal gjøre opp om siste opprykksplass om ikke Follo kommer med en liten tå og presser seg foran like før målgang. Det betyr at vi kan være med å avgjøre hvem som skal få ta steget opp i Rema 1000 ligaen. Både Bergen og Sandefjord er to svært gode lag, men skal de ha poeng så skal de levere på sitt beste.

En jærbu og en portugiser.
Lørdag blir det ny duell
Foto Hans Lie

Tapet mot OSI gjorde vondt, men krigerne fra Ryger er tilbake på hesten og har definitivt ikke tatt noen sommerferie. Det er en topp motivert gjeng som er klar for sesongens siste kamper og i potten ligger både 5. plassen, stoltheten og ikke minst muligheten til å ta med seg gode prestasjoner inn mot neste sesong.

Bergen rykket ned etter fjorårssesongen har måtte se at de har blitt lillebror i byen nå som Viking TIF har overtatt tronen. Bergenserne mistet mer eller mindre et helt lag etter nedrykket men har lagt nok på bordet til å hente portugiseren Neves og ikke minst fly inn Rasmus Carlsen fra Trondheim til kampene.


I hjemmekampen mot Bergen vant vi 33-28, vi har vært i Bergen og slått Viking TIF så verktøyene som skal til har vi med i bagasjen. Så gjelder det å finne de fram på lørdag.

Kampen spilles kl 18.00 og kan streames på TV2 play og direktesport