Møter opprykkskandidat i Bergen – Ryger

Møter opprykkskandidat i Bergen

Onsdag reiser vi til Bergen for å møte Viking TIF. Bergenserne er spådd helt i toppen av divisjonen og har denne sesongen fått erfarne Mika Nurmi på trenerbenken. Med kontinuitet i spillergruppa har de nå alle forutsetningene til å være en kandidat til opprykket. Vi gleder oss til kamp og skal gjøre det vi kan for at poengene blir med sørover.

Lars Henrik Hygen skal «hem» til Bergen og gjøre livet surt for gamleklubben
Foto: Trine Nessler Wichmann

Viking mot Viking. TIF mot Stavanger. En duell ingen vil tape, en slik kamp det er grunn til å glede seg ekstra til.
Vi har møtt VIking TIF 4 ganger etter opprykket til 1. divisjon. I vår debutsesong vant vi begge kampene, mens vi i 19/20 sesongen vant klart hjemme, mens vi gikk på stortap i Bergen.

Vi har hatt flere spillere hos oss som kommer fra Viking TIF. Samson og Ulrik forlot oss etter fjorårssesongen hadde begge spilt i TIF. Nå er det kun Lars Henrik Hygen som vender tilbake til hjemtraktene for å gjøre livet surt for sin gamle klubb. På Viking TIFs lag finner du brynegutten Kjetil Johansen. Viking TIF har som flere spillere som kan avgjøre kamper men et ekstra kryss står nok bak navnet til høyrekanten Jonas Haugsgjerd og Miguel Pereira som har vært på toppscorertoppen i 1. divisjon siste årene.

grasrotandel

Lagene møttes i generalprøven før seriestart på Åkra. Den kampen vant vi uten at det betyr noe som helst når fløyta går onsdag kl 18.00. Det som er sikkert er at det blir en kamp der det kommer til å trøs til i duellene fra første angrep.
Vi er klar til kamp og har fått trent og forberedt oss godt 2,5 ukene siden sist vi var i aksjon. Kampen mot TIF blir vår 4. bortekamp (av de 5 vi har spilt etter kampen onsdag) og det er en vinnersugen gjeng som setter seg på bussen til Bergen onsdag.

Kampen streames på handballtv.com