Møter OSI i Oslo idag – Ryger

Møter OSI i Oslo idag

Idag går turen til Oslo og kamp mot Oslostudentene (OSI). Vertene var av mange dømt som divisjonens nedrykkskandidat, men har imponert så langt med 6 poeng og bare 2 poeng bak oss på tabellen.
Kampen spilles i Domus Athletica og streames dessverre ikke.

OSI kjenner vi godt til. OSI er laget vi slo i kvalifiseringen når vi rykket opp til 1. divisjon i 2017/18. Siden OSI vant sine andre oppgjør så var vi begge i 1. divisjon i 2018/2019 sesongen, der vi vant hjemmeoppgjøret med måtte se oss slått i borteoppgjøret. OSI rykket ned igjen samme år og året etter rykket både VIking og OSI opp. Vi tok turen opp til Rema 1000 ligaen, OSI var igjen tilbake i 1. divisjon. Når corona satte en stopp for håndballen i fjor så var det som skulle til for at OSI skulle berge plassen. De lå da nederst på tabellen og var da mer eller mindre klar for nedrykk når serien ble stoppet.

Fold ble stoppet og vi slapp inn bare 14 mål. Klarer vi å få samme nivå på forsvarsspillet idag så skal poengene bli med hjem
Foto: Svein Erik Fylkesnes.


Men coronaen gjorde at det fortsatt er liv i OSIs 1. divisjonsspill. Og med 3 seire er de et av lagene som har overrasket mest denne sesongen. Akkurat nå er de 2 poeng bak oss og på sikker plass over streken. Vi ser på lagoppstillingen at selv om de er et studentlag så har de flere spillere med lang fartstid i klubben. Uvisst om det er fordi de sliter med å bestå eksamen, om de skal bli professorer eller har mål om å bli evighetsstudenter. Men på banen er de iallefall en lunefull motstander som svinger i prestasjonene og som kan gjøre livet surt for de fleste samtidig som de enkelte ganger kan tape klart på lag som de på en god dag burde spilt jevnt med.

q10_personell

Vi reiser til Oslo med mer eller mindre fulltallig tropp. Kun Vegard og Erik på skadelista og Erik tar dermed turen med og skal assistere Scott fra benken.

Vi ønsker lykke til, poengene ønsker vi med oss tilbake til Stavanger, men vi vet også at de ikke kommer uten at vi er full skjerpet i 2 x 30 minutt.

Erik blir med som assistent for Scott idag.