Møter OSI søndag kl 1600 i Stavanger – Ryger

Møter OSI søndag kl 1600 i Stavanger

4 kamper gjenstår og vi er nå 5 poeng bak Sandnes (en kamp mer spilt) som styrer mot direkte opprykk. Vi er 1 og 3 poeng foran Follo (en kamp mer spilt) og Viking TIF som begge blir våre motstandere i play off. Søndag møter vi OSI, et lag som var nederlagsdømt før sesongen, men som har overrasket med å plukke 12 poeng og med det sikret ny kontrakt i 1. divisjon.

Etter å ha vært syk siste to kampene er nå forsvarssjefen Trym tilbake i trening og klar for kamp.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi er store favoritter i søndagens kamp, det betyr definitivt ikke at dette blir noe «walk in the park» . OSI har svingt stort i prestasjonene sine og har på gode dager bydd flere lag mer motstand enn de liker. Når vi møtte de i Oslo i høst satte vi standarden fra start og vant komfortabelt 35-22. Nøkkelen med å slå OSI er for de fleste å stoppe deres storsorer Daviknes (hadde 10 mål mot Falk tirsdag) samtidig som du holder tempo oppe og tar de på utholdenheten.

På slutten av sesongen kan alt skje, for vår del er det to poeng som gjelder, både for å puste Sandnes i nakken fram mot lokaloppgjøret, men ikke minst for å befeste 2. plassen på tabellen som gir et godt utgangspunkt for play off. Play off spilles av lag nr 2, 3 og 4 på tabellen der lag 2 starter med 2 poeng, lag 3 med 1 poeng og lag 4 med null poeng. Vinner av en dobbel serie møter taper av nedrykkspillet i Rema 1000 ligaen til kvalik.

Vi håper på godt oppmøte av publikum
Foto: Hans Lie

Med andre ord, det ligger mye i potten når vi søndag kl 1600 møter OSI i Stavanger Idrettshall. Vi er store favoritter og vi skal vise at vi også denne gangen takler favorittstempelet. Vi hverken kan eller vil gå på noen blemme, derfor må vi være skjerpet fra første stund.

Vi håper mange tar turen til Stavanger Idrettshall for å heie oss fram. Vi kan love at vi er kampsugne etter 14 dagers kamp pause og gleder oss stort til ny kamp på hjemmebane.

Sees vi?