Møter ROS idag kl 17.45 – Ryger

Møter ROS idag kl 17.45

Ny kamp, denne gang hjemme mot ROS i Stavanger Idrettshall. Kampene kommer tett, tett er det også på tabellen så det er bare å benke seg på tribunen for en ny spennende kamp.

ROS (Røyken og Spikkestad) kommer til Stavanger med to poeng mindre enn oss og trenger poengene like godt som oss. Etter sjokkseieren mot Sandefjord på bortebane har laget gått på to tap, hjemme mot suverene Follo og tap mot Nøtterøy sist. ROS har i likhet med oss (og flere andre) svingt veldig i prestasjonene, mot Nøtterøy sist hadde de poengene i lomma men rotet bort en stor ledelse og måtte som oss se at poengene ble igjen i Vestfold. I første oppgjør spiller vi en svak kamp og blir sendt hjem med 10 måls tap, det er mye å revansjere i dag.

Mikkel er klar til å gi alt i kveld også, foto

Etter uavgjort mot Fyllingen på lørdag er vi klar for å fortsette den gode stimen på hjemmebane, de 5 siste hjemmekampene har gitt oss 4 seire og 1 uavgjort. Men årets «koko» liga har vist en ting, det er laget som mobiliserer mest, vil mest og som vil ha poengene mest som vinner. Hva som har skjedd før og interne kamper har vist seg som en liten pålitelig faktor når tippekupongen skal fylles ut.

Forsvarsministrene er klare til å gjøre livet vanskelig for Ros. Her fra kampen mot Sandefjord, Foto Svein Erik FylkesnesVi er iallefall klare til å gi jernet og klokka 17.45 er det et Rygerlag som er klar for å krige om hver ball og hver duell som entrer banen, så håper vi at vi får den ekstra støtten fra tribunen. Husk at håndball er best live.