Møter Sandnes fredag – Ryger

Møter Sandnes fredag

Nesten 2 måneder etter sist kamp er det Sandnes som står på andre banehalvdel fredag når vi igjen skal spille kamp. Grunnet strenge regler rundt covid-19 spilles kampen uten tilskuere.

Etter en lang treningsperiode skal det bli godt å spille kamp igjen. Selv om vi har fått trent godt skal det blir godt å få testet kampforment før den viktige serieinnspurten starter. Vi har hatt mange spennende og tette kamper mot de lyseblå. Vi møtte Sandnes senest i cupen før seriestart og måtte slite hardt for seieren dengang.

Tord i cupkampen mot Sandnes i høst.
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Når kampen blåses i gang fredag så er nok begge lags trenere mest interessert i å få igang flest mulig spillere og dermed få en god sparring på spillsystemer og formasjoner før poeng skal deles ut. Med i kamptroppen er sannsynligvis Jesper Røisland som kan få sine første minutter på banen etter at ble tatt opp i a – gruppa.

Får vi se Jesper på banen mot Sandnes?

Når vi møter Sandnes er det alltid mange lokale og kjente spillere på andre banehalvdel. Uten at vi vet hva Sandnes stiller med av lag så skal vi ikke se bort i fra at vi får et kjekt gjensyn med Simon Ypma som i januar byttet fra mørkeblått til lyseblått.

Får vi se Simon tilbake i Storhallen?
Foto: Trine Nessler Wichmann