Møter Sandnes igjen onsdag – Ryger

Møter Sandnes igjen onsdag

Onsdag møter vi Sandnes til ny treningskamp og legger ned de siste forberedelsene til søndagens seriekampen mot Nærbø. Også denne treningskampen vil bli spilt uten tilskuere i tråd med gjeldende retningslinjer.

Det nærmer seg søndag og seriekamp mot Nærbø. Nå skal guttene få mer kamptrening når Sandnes nok en gang står på andre banehalvdel.
Foto: Hans Lie.

Mens vi venter på at toppidretten igjen skal få begynne å konkurrere så er det åpnet opp for treningskamper. Også denne gang uten publikum og også denne gang mot Sandnes. På fredag vant vi 38-31 i en kamp som ble spilt over 3 x25 minutt.

Vi gleder oss til igjen å spille seriekamper og dersom regjeringen åpner opp for kamper torsdag er vi klar til å ta imot Nærbø i Stavanger Idrettshall søndag kl 19.00. Les mer om åpning eventuell åpning i linken her:
https://www.dagbladet.no/sport/venter-spent-pa-corona-beskjed/73410246?fbclid=IwAR04pp4wbc6JPSadJk-77QqgO_vuLOXbVTyl53b0RpXnB83WRGv_l0AMwkg

Vi forbereder oss om som det blir kamp. Slik reglene er her nå er det 200 tilskuere som er lov å slippe inn (om ikke reglene endres i løpet av uka.)

Informasjon om billetter til søndagens kamp sendes snart ut til våre sponsorer og sesongkortholdere. Eventuelt ledige billetter kan fås ved å sende oss en melding på vår fb side.

Vi forholder oss til samme praksis som Nærbø gjorde i sin hjemmekamp, det vil si at billettene blir forbeholdt hjemmepublikummet.

Trym soorer på tidligere Vikingmålvakt Simon Ypma, her i fullt firsprang.