Møter Sandnes søndag i NM – Ryger

Møter Sandnes søndag i NM

Søndag tar vi turen til Sandneshallen og møter Sandnes til 3. runde i NM. Etter flere år som lillebror stiller vi nå som favoritter, men vertene imponerte onsdag med seier borte mot Nærbø og viser at «nye» Sandnes er et lag å se opp for.

Sandnes mistet en rekke spillere etter fjorårssesongen, og har erstattet de med unge lokale spillere. Basert på de to treningskampene de har spilt ser de ut til allerede å ha fylt tomrommet. Trener Dalibor Sedjak er tilbake som fast hovedtrener og har i tillegg til nykommerne en meget god keeperduo og mer erfarne «unggutter» anført av Kristoffer Iversen og Henning Lea Knutsen med et år ekstra mer i erfaring.

Tøffe dueller og prestisje har det vært i lokaloppgjørene siste årene.
Foto: Trine Nessler Wichmann

For vår del så stiller vi kamplystne og selvsagt svært interessert i å vinne et lokaloppgjør. Vi har vært gjennom en hard treningsperiode, men håper allikevel at vi vi skal ha nok sprut i beina og energi i kroppen til å kunne vise oss fra vår beste side. Ulrik Berge Eriksson og Sindre Johannessen er ute med skader, mens Lars Henrik Hygen varsles spilleklar igjen og erstatter Sindre på venstrekanten. Trym Hamre Johannessen stod over kampen mot SIF etter overtråkk, men også han er i rute til å kunne bidra på banen søndag.

Vegard storspilte sist vi møtte Sandnes. Nå er det ny kamp og nye muligheter
Foto: Trine Nessler Wichmann

Begge lag går nok på banen med et stort ønske å vinne. Samtidig så har nok begge lags trenere sett dette som et ledd i oppkjøringen når kampen ble terminfestet. Sandnes kommer fra kamp mot Nærbø på onsdag og Kristiansand fredag, mens vi skal møte Kristiansand til trening/kamp lørdag formiddag. Det er vel liten grunn til å tro at noen av søndagens duellanter blir å finne når finalen går av stabelen.
Og ser vi tilbake på siste års kamper i Sandneshallen så har det vært drama så det holder med avgjørelser i siste sekund….. Det kan fort bli et scenario i år også.

Årets NM er sterkt redusert grunnet Corona. Først ble 3. divisjonslagene trukket ut, deretter 2. div. I praksis betyr det at et stort flertall av Rema 1000 liga lagene først kommer inn i 4. runde.
Men med cupen på menyen søndag vet vi at det nå nærmer seg seriestart for alvor og derfor er det alltid knyttet spenning opp mot en slik kamp

Billetter kjøper du her. Det er kun 200 plasser så her kan du ikke vente til søndag med å bestille…

https://sandneshk.ticketco.events/no/nb/e/sandnes__viking_haandball