Møter SIF lørdag kl 10.30 – Ryger

Møter SIF lørdag kl 10.30

Spillerne er nå inne i en hard treningsuke som lørdag avsluttes med kamp mot våre naboer i Stavanger IF. Kampen spilles i Stavanger idrettshall. Det er gitt åpning for 200 tilskuere og det er verdt å merke seg at billetten må være kjøpt på forhånd.

Lars Henrik Hygen er småskadd og spiller heller ikke lørdag.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Det er nå 20 dager til vi møter Kolstad i Trondheim og forberedelsene fortsetter til vår re-debut i Rema 1000 ligaen. Denne helga byttes lørdagstreninga ut med kamp før guttene skal ha etter kampen samles for å gjøre ytterligere forberedelser på det som venter om snaut 3 uker.

Kampen mot Stavanger blir en ny mulighet til å få trent på systemer og formasjoner, men etter ei hard uke som startet med kamp på Nærbø mandag er det grunn til å tro at Scott denne gangen vil rullere enda mer på laget enn det vi gjorde mandag. Ole Andre Lerang ventes tilbake på trening i dag, mens det nå er Ulrik Berge Eriksson og Lars Henrik Hygen som fortsatt ikke er kampklar.

Tore Nygård er klar for lokaloppgjør og blir sikkert å se på banen lørdag formiddag.
Foto Trine Nessler Wichmann

Vi vil benytte kampen til å øve oss på gjennomføring av seriekamp med corona restriksjoner. Billetter vil denne gang være disponible gjennom vår nye app som vi anbefaler alle å laste ned her

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alphaentrance.vsh&hl=no

https://apps.apple.com/al/app/viking-stavanger-h%C3%A5ndballklubb/id1510374611
Alternativ kan billetter kjøpes her
https://viking.woow.no/#!/match/detail/305