Møter «skadeskutt bjørn» borte søndag – Ryger

Møter «skadeskutt bjørn» borte søndag

Follo tapte gårsdagens kamp mot Viking TIF og med 0 poeng inn i play offen gjorde de et vanskelig utgangspunkt enda vanskeligere. Det betyr at vi møter et lag som må vinne for å i det hele tatt ha en mulighet for å blande seg inn igjen i kvalikdiskusjonen.

Follo har vært laget vi alle har ventet på når skulle våkne for alvor. De var spådd som opprykksfavoritt og de har i enkeltkamper vist hvor høyt nivå de kan ha. Våre håndballvenner i Stavanger og Sandnes fikk begge smertelig erfare toppnivået til Follo og ble sendt hjem som slakt i borteoppgjøret mot de.

Jonas klar til ny kamp mot Follo. Foto Atle Mørk Oftedal

Follo er trolig klubben med det desidert høyeste budsjettet, de har det sterkeste laget på papiret, men har underprestert og skuffet i årets sesong. Nå skal de sies at laget har slitt med skader og flere sentrale spillere har vært ute i store deler av sesongen. Det sier selvagt en hel del om ikke innfridde ambisjoner, men laget som er på banen har så mange gode håndballspillere at treffer de på dagsformen så er det et meget godt lag.

Vi har møtt Follo to ganger før i år. Vi spilte uavgjort i bortekampen før jul i en jevn og tett kamp, mens vi i hjemmekampen for 3 uker siden vant med 1 mål, i en kamp som ikke betydde noen ting for noen av lagene.

Skal vi ha poeng med hjem fra Follo må vi levere en av våre beste kamper. Vi møter et lag som må vinne og som skal revansjere en skuffende prestasjon i Bergen på torsdag.

Kampen går kl 17.00 og vises på direktesport.no

Nicolai og resten av laget er klar søndag til vår første play off kamp.
Foto: Hans LIe