Møter suverene serieleder i Bergen – Ryger

Møter suverene serieleder i Bergen

I dag tar vi turen med Sverre Haga fra Stavanger til Hauklandshallen i Bergen hvor vi møter et ubeseiret hjemmelag kl 17.00. Viking TIF vil spille i neste års Rema 1000 liga, men vårt mål er selvsagt å påføre hjemmelaget sitt første poengtap og utsette opprykksfesten litt til. Kampen sendes på tv2 play og direktesport.

Det ble tap mot VIking TIF i Stavanger. Nå skal Ryger og Trondur reise seg i morgendagens returoppjør

Med nesten 5 i odds på borteseier kan vi trygt si at i denne kampen er vi så langt unna favoritt som vi kan være. Det betyr ikke at vi ikke tror på seier, det betyr rett og slett at vi må prestere på vårt aller beste nivå i 2 x 30 minutt.

Kjetil vender tilbake til sin gamle hjemmearena for å ta poeng mot Viking TIF
Foto Hans Lie

Viking TIF var en av outsiderne før sesongen og selv om alle visste at stallen var så god at den kunne slå alle så var det de færreste som hadde sett for seg at de skulle bli så suverene som de har vært sålangt i år. Viking har rett og slett spilt en god og underholdende håndball og med høyt tempo og unge løpssterke spillere har de løpt fra de lagene som har hatt ferdigheter til å slå de. Når de i tillegg har gått gjennom sesongen nesten uten skader så er det en kombinasjon som nå gir de en velfortjent opprykksbillett.

Vi kommer fra en solid seier mot Nordstrand og vet at vi på en god dag skal kunne utfordre Viking TIF om poeng. Vi gleder oss stort til å møte et lag der vi kan gå inn som underdog og nå har vi stor tro på at vi skal få levert vår beste kamp for året og at vi får med oss 2 poeng hjem.