Møter topplaget onsdag kl 17.30 – Ryger

Møter topplaget onsdag kl 17.30

Charlottenlund har fått en overraskende god sesongstart og kommer til Stavanger med 4 strake seire og tabelltopp. Vi er kraftig revansjesugne og denne gang inntrer vi banen i Storhallen som underdogs. Nå ønsker vi gjenskape angrepsspillet mot Nøtterøy og vise oss fra vår beste side.

Herman var på hugget mot Nøtterøy, vi satser på at treffprosenten er like god mot CSK
Foto Trine Nessler Wichmann

Charlottenlund mistet flere nøkkelspillere foran sesongen. Vi var så heldige å få Linus. Reitan og Daling gikk til Bergen, det samme gjorde hovedtreneren Fredrik Tønne. Med Kolstads storsatsing blir det lite plass til unge talenter, det nyter både CSK og Melhus godt av. Nå har CSK fått en flying start på årets sesong og har mot alle odds inntatt tabelltoppen.

Vi kommer fra en svak prestasjon mot ROS. Måltørke og lite flyt framover har preget oss i innledningen på sesongen. Vi har mange nye og unge spillere som skal finne sine posisjoner og sitt samspill, det tar tid. Nå satser vi på lave skuldre, en fandenivoldsk innsats og at vi finner tilbake til vårt gode forsvarsspill som medisin mot trøndersk selvtillit.

Mot ROS var både Odne, Birk og Lars-Henrik ute med skade, mens Mike kom rett fra sykdom. Nå satser vi på at vi skadesituasjonen bedrer seg og at vi får med flere av de som måtte stå over sist. Nøkkelen til poeng hadde vi mot Nøtterøy, den skal vi ta med inn i Stavanger idrettshall og gjøre det vi kan for at vi får sesongens andre seier.