Møter Tsjekkia – Ryger
Helgi Hildarsson Høydahl

Møter Tsjekkia

Hondboltssambandet Førøya har tatt ut 17. mannstroppen til kvalik kampen mot Tsjekkia. 3 av de 17 utvalgte er Vikingspillere.

Færøyene møter Tsjekkia til EM kvalifisering 4. og 7. november. Første oppgjøret spilles i Tsjekkia onsdag 4. november før returoppgjøret spilles på Færøyene lørdag 7. november. Det blir den første kvalifiseringskampen som spilles på Færøyene. Tidligere kvalik kamper har blitt spilt i Danmark grunnet for liten hall. Med Corona er det nå gitt åpning for kamper på Færøyene.

Helgi Hildarsson Høydahl klar kamp mot Tjsekkia.
Foto: Svein Erik Fylkesnes

Foruten Færøyene og Tsjekkia består gruppa av Russland og Ukraina. Med det blir det 3 kamper i øst-europa og veien til EM blir lang og vanskelig for Færøyene som er seedet sist i sin gruppe.

Jonas Gunnarsson Djuurhus, Foto Svein Erik Fylkesnes

For vi som har blitt godt kjent med disse 3 flotte spillerne fra Færøyene vet vi iallefall en ting. Hvis de 14 andre har samme innsatsvilje, fighteregenskaper og temperament som våre 3 gutter kan vi garantere en ting. Du kommer kanskje fra Færøyene med poeng, men leveres aldri ut på billigsalg.

Og med kvalik kamp i hjemlandet for første gang så er det bare å advare Tsjekkerne. Skal dere vinne må dette tas på ferdigheter. Innsatsen og figheterviljen blir garantert i favør hjemmelaget.

Vi ønsker gutta lykke til. Husk 1 meters regelen og godt smittevern. Vi trenger dere alle friske og skadefrie til hjemmekampen mot Fjellhammer.

Kjartan Johansen spiller selvast. Foto Svein Erik Fylkesnes