Ned, ned, skade, opp, opp og endelig Rema 1000 ligaen – Ryger

Ned, ned, skade, opp, opp og endelig Rema 1000 ligaen

To nedrykk, to opprykk og en korsbåndoperasjon. Veien til Rema 1000 ligaen har vært lang for venstrekanten som nå gleder seg til spill på øverste nivå.

Jærbuen kom til Viking fra Klepp som 16 åring og har de syv årene han har akslet den blå drakta fått erfare flere nedturer før den definitive oppturen kom med opprykk til Rema 1000 ligaen. Sammen med Trym, Erik og Mathias var han med å rykke ned til 2. divisjon i 2016/2017 sesongen og ble værende når Joar Gjerde overtok og satte målet om retur til eliten. Vel halvveis ut i sesongen røk korsbåndet, en skade som holdt han ute av håndballspill i nesten to år.

Foto: Svein Erik Fylkesnes

Nå er det endelig Rema 1000 ligaen som venter og Sindre har dette og si om hva som venter om noen få uker: I Viking er vi vant med at ingenting kommer gratis og vi har alltid måtte klare oss med små ressurser. Vi blir underdogs i de fleste kamper og spillergruppa vil bli satt på prøve. Jeg tror selvsagt at vi skal bite fra oss og komme ut av sesongen på en god måte.
https://www.vikinghk.no/spiller/19-sindre-johannessen/

Som jærbu gleder jeg meg ekstra til lokaloppgjørene mot Nærbø. Det hadde vært utrolig kjekt å vinne lokaloppgjørene.

Sindre har vært med en stund og har fått trent under både Gunnar Blomback og Joar Gjerde. Nå er det Scott Harrington som har overtatt og laget er nå hjemme fra Danmark og fortsetter nå forberedelser til seriestarten..
«Det har vært bra å komme igang med oppkjøringen og vi jobber allerede steinhard for å være best mulig rustet til seriestarten. Vi har fått inn Scott som trener med nye ideer og passion som ser ut til å passe oss godt».

Av en terminliste med mange spennende oppgjør er det to kamper som har fått ei ekstra stjerne bak:.
Det har vært et personlig mål å være med å få Vikinglaget til eliten. Nå vil jeg bidra til at vi blir værende der. Som jærbu ser jeg fram til kampene mot Nærbø og ingenting hadde vært kjekkere enn å vinne disse kampene

Foto: Trine Nessler Wichman