Nerve i play-offen – Ryger

Nerve i play-offen

3 kamper er spilt, alle 3 lagene har vært i aksjon 2 ganger. Fasiten sålangt er 1 seier og et tap på alle 3 lag og Play offen blir akkurat så spennende og jevn som spådd på forhånd. Søndag reiser Viking TIF til Follo mens vi får besøk av Follo onsdag kl 17.30 i Stavanger Idrettshall. Dramaet lever videre i ei god uke til.

Hvis atte, men atte, om atte. Spekulasjoner og teorier om hvem som slår hvem og spekulasjoner om hvem som har mulighet til å få kvalikplassen mot Rema 1000 ligalaget kan gå lenge, men for spillere og trenere i de involverte klubbene så er nok det kjedelige «en kamp av gangen» medisinen som skal til for å klare å få ut det siste ekstra som gjør at de jevne kampene vipper deres vei.

Trym og Helgi er klar tl ny kamp onsdag mot Follo. Her fra kampen mot Viking TIF onsdag.
Foto: Trine Nessler Wichmann

Nerve blir det garantert på søndag når våre overmenn Follo tar imot Viking TIF til vinn eller forsvinn kamp søndag kl 17.00. Taperen her er utslått og vil bare få heder og ære og spille for når vi møter de enten om det blir Follo når de kommer til oss onsdag eller Viking TIF søndag. Uansett blir det ingen lett kamp for oss, å møte et lag med lave skuldre og som spiller helt uten press kan være like vanskelig som å møte et lag som må vinne. Uansett så bør det være en severdig kamp søndag kl 17.00. Kampen kan du se på direktesport. La oss håpe at hjemmepulikummet mobiliserer og er med å skape den rammen en play off fortjener. 125 tilskuere så kampen mot oss, det er langt unna det som Follogutta fortjener.

OVer 500 tilskuere onsdag mot TIF skapte en stemning i hallen en play off verdig. Den skal vi gjenskape på onsdag når Follo kommer på besøk.

For vår del blir det treninger og forberedelser til kampen på onsdag. Stemninga i troppen var selvsagt betydelig bedre torsdag morgen enn når vi våknet mandag etter tapet mot Follo. Selv om vi har et ungt lag så ristet gutta tapet for av seg og lysten til å vinne onsdag slo knock out på frykten for å tape. Det vitner om en god mentalitet. En mentalitet vi skal ta med oss inn i de to avgjørende kampene som gjenstår.