Nest siste hjemmekamp torsdag kl 17.30 – Ryger

Nest siste hjemmekamp torsdag kl 17.30

4 kamper gjenstår og første motstander er OSI. OSI mønstrer tradisjonen tro et lag bestående av mange gode håndballspillere med erfaring fra høyere nivå. Laget har nok en gang klart å sanke nok poeng til å styre unna nedrykksstriden og har sågar tatt skalpen til opprykksjagede Follo.

OSI har på sine 23 kamper sanket 17 poeng og ligger med det på 10. plass. Etter at NHF på historisk vis endret opp- og nedrykk midt i sesongen så har de 17 poengene mer eller mindre sikret oslolaget ny kontrakt allerede nå.

Sånn skal forsvar spilles også på torsdag.
Foto Hans LieOSI er et lag vi kjenner godt og som vi har møtt en rekke ganger. I borteoppgjøret i høst vant vi kontrollert 37-29. OSI liker kamper med lavt tempo og får de kampene inn i deres spor har de vært kapable til å slå de fleste. For Follo som kjemper en innbitt kamp om opprykk kan nettopp tapet mot OSI være det som gjør at de blir å se i Stavanger Idrettshall også neste sesong.


På OSI laget finner vi Andre Ellertsen. Solagutten som har vært innom både Nærbø og Sandnes og som og hadde et kort opphold i Viking i opprykkssesongen til Rema 1000 ligaen står bokført med 17 kamper og 25 mål. På laget finner vi også Chris Inglingstad, den tidligere linjespilleren i Sandnes har notert seg for 18 kamper og 76 mål hittil i år. Et annet kjennetegn på OSI er at de ofte stiller med få spillere på de reisende bortekampene, det gjør at de så langt denne sesongen har null seire på kamper som omfatter flyreiser.

Ferdinand er klar til å finne veien til nettmaskene.
Foto Svein Erik Fylkesnes

For vår del betyr det at vi må ha full skjerpings fra første duell. Vi ønsker å vise oss fram fra en bedre side enn det vi har gjort i de to siste hjemmekampene mot Herulf og Follo. Mot Herulf ble det etter hvert en komfortabel seier, men det på en dag med variabel prestasjon. Vi kommer fra en god bortekamp mot Falk, den gode opptreden i Horten ønsker vi å ta med oss inn i sesongavslutningen.

Vi håper dere tar turen til Stavanger Idrettshall og støtter oss fra tribunen. Det setter vi stor pris på, så skal vi sørge for at dere får en kjekk time med innsatsfylt håndball.