NHF med intervju av Scott og Sindre. – Ryger

NHF med intervju av Scott og Sindre.

NHF har intervjuet Scott Harrington og på tirsdag var SIndre gjest i Norsk Topphåndballsmagasin «Tett på». Et intervju som tok en avslutning Sindre nok ikke var helt forberedt på.

Scott intervjuet av handball.no
Foto: Trine Nessler Wichmann

NHF har i dag publisert et intervju med Scott om poengfangsten hittil og hvordan han ser på 2. halvdel av sesongen. Selv om det var en skuffet gjeng etter tapet mot Halden sist så er det en revansjelysten og kampvillig gjeng som tar turen til Sandefjord lørdag med stor tro på 2. poeng. Det har også Scott, han har og god tro på at vi skal ta enda flere poeng i 2. halvdel av sesongen. Les hele intervjuet her:

https://www.handball.no/nyheter/2020/12/tror-pa-bedre-viking-tokt-etter-vm-pausen/

I tirsdagens «Tepp på» Norsk Topphåndballs ukentlige håndballmagasin ble Sindre intervjuet. På slutten av intervjuet dukket det opp noen klipp han nok ikke var forberedt på. Se hva lagkameratene hadde tipset redaksjonen om…. Her ligger sendinga og intervjuet starter etter ca 13 minutt.

https://handballtv.com/kamp/120824/

Jonas er klar til å slå Sandefjord lørdag
Foto: Nanco Hoogstad

Guttene har nå ristet siste ukes tap av seg og er nå så klare som de kan bli når det lørdag kl 16.00 møter Sandefjord til kamp i Jotunhallen. Det er 3. sesongen på rad vi spiller mot Sandefjord og har enda ikke tapt. Den statistikken har vi tro på skal leve videre også etter lørdagen.

Sandefjord vet at denne karen har stengt buret mer enn en gang mot de. Den formen han nå er i så skal det bli vanskelig for hjemmelaget også denne gang.
Foto Trine Nessler Wichmann