NM: Møter Rival eller Stord – Ryger

NM: Møter Rival eller Stord

NHF har satt opp de første rundene av cupen. Vi skal over Boknafjorden og møter vinneren av kampen Rival og Stord 2. div. Kampen spilles 25.8. Vinner vi den venter en kjekk hjemmekamp.

Første rundene er satt opp med geografiske og seedingshensyn. Det betyr at vi står over 1. runde og går rett inn i 2. runde der vi skal over fjorden og møte vinneren av Rival (3. div) og Stord (2.div). Fjorårets finalist Nærbø kommer først inn i 3. runde og deres motstander blir enten Rival, Stord eller Viking. Selv om de første rundene kommer midt i oppkjøringen så ligger det en karamell i hatten til vinner at 2. runde kampen.I fjor var det bare lagene i de to øverste divisjonene som deltok i cupen. Da slo vi Sandnes med minste mulig margin i første runde før NM vinner Elverum ble for sterke i runden etterpå. To år siden av Åkra motstander før vi måtte si takk for oss runden etter når ØIF Arendal ble sterke.

I fjor ble det seier mot Sandnes før vi tapte mot Nærbø. Nå venter RIval eller Stord. Vinner møter Nærbø hjemme i 3. runde

2. runde skal spilles 25.8 mens vinner av den runden får hjemmekamp den 8. september mot Nærbø. Vi skal gjøre det vi kan for at det blir oss og kanskje det for 3. gang skal lykkes å få en hjemmekamp mot Nærbø etter at begge fjorårets oppgjør ble coronastoppet på kort varsel.

I fjor var det Elverum som slo oss ut. Vinner av 2. runde skal opp mot fjorårets finalist Nærbø.
Foto: Øyvind Andersen