Nøtterøy holdt hodet kaldt og tok begge poengene – Ryger

Nøtterøy holdt hodet kaldt og tok begge poengene

Det var ventet å bli en åpen og tett kamp mot Nøtterøy, det ble det. Vi fører store deler av kampen, men når vi går inn i den viktige avslutningen slipper vi hjemmelaget inn i kampen. Vi klarer aldri å slå tilbake og dermed ble to poeng igjen i Tønsberg.

Det var to lag som begge sterkt ønsket poengene. Årets første divisjon er rekordjevn og hvert poeng betyr mye for alle lag. Vi åpner greit og er i føringen med to mål flere ganger og har egentlig mulighet til å stikke ytterligere fra. Men vi svinger mye i prestasjonene i begge ender av banen og når vi blir innhentet blir vi stresset, usikre og gjør feil som vi blir straffet hardt for.

Jonas tilbake etter lang skade. 7 mål og klar for å score på Fyllingenmålvakten til helga. Foto: Trine Nessler Wichmann

Vi går til pause med 14-14 etter å ha først store deler av omgangen. Også i starten av 2. omgang tar vi initiativet og har egentlig «kontroll» på kampen fram til det gjestår 15 min. Kun 3 mål på siste 15 minuttene holder sjeldent til å vinne kamper, det gjorde det heller ikke i går. Jonas Løge ble kåret til vår beste spiller og noterte seg for 7 mål, 3 av disse på straffekast.

Kampene kommer nå tett som hagl. Allerede lørdag er det kamp mot Fyllingen i Bergen. Skal det bli poeng derfra må vi bli mer stabile og heve oss noen hakk, vi har et surt hjemmetap som skal revansjeres.