Ny 3 årsavtale med Lerang – Ryger
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ny 3 årsavtale med Lerang

En god nyhet til alle som er glad i Viking. Ole Andre Lerang har skrevet under en ny 3 årsavtale og blir å finne i mørkeblått fram til 2024. Han er lokal, han er erfaren og han har vist at holder et godt Rema 1000 liganivå. Å få en så viktig spiller på plass for de 3 kommende sesonger helt uavhengig av om vi spiller i Rema 1000 ligaen eller 1. divisjon gleder oss stort.

3 nye sesonger i Viking til gleder oss stort
Foto: Nanco Hoogstad

Mange var spente på hvor Lerang stod når han ifjor gjorde comeback etter at han valgte å gi seg med håndball grunnet skadeproblemer. 1,5 år senere har han vist både for seg selv og omverden at han fortsatt holder et godt Rema 1000 liganivå og at han har funnet et treningsopplegg som gjør at han fortsatt har mange år på toppnivå igjen.

Med Ole Andre Lerang på plass i 3 nye sesonger har vi fått en viktig brikke på plass i jobben med på sikt å etablere Viking i Rema 1000 ligaen. At han signerer nå allerede i januar og velger å bli med videre uavhengig av om det er Rema 1000 liga eller 1. divisjon neste sesong gjør at vi allerede nå vet at vi har sikret oss en klassespiller på kanskje den viktigste posisjonen på et håndball lag.

«Jeg gleder meg til videre spill og håper jeg kan bidra med mange gode prestasjoner for klubben i mitt hjerte.» Foto Hans Lie

Om forlengelse sier Oli dette:
Jeg er veldig glad for å ha skrevet under på en ny kontrakt. Jeg er heldig som er i en spillergruppe der samholdet er så bra! Alle har ambisjoner og en stor vilje til å utvikle seg. Dette har gjort at jeg har funnet en ny indre motivasjon.

Viking drives på en veldig fornuftig måte og har et langsiktig mål om å etablere seg i Rema 1000 ligaen. Jeg har et tilpasset opplegg som fungere veldig bra for ryggen. Dette gjør meg trygg på at kroppen vil fungere videre i en lengre periode. Jeg gleder meg til videre spill og håper jeg kan bidra med mange gode prestasjoner for klubben i mitt hjerte.

Ole Andre Lerang
Foto Svein Erik Fylkesnes

Trener Scott Harrington sier dette om forlengelsen
Lerang har vist at han på sine beste dager er en av de beste målvaktene i Rema 1000 ligaen. Han er en av få spillere på laget vårt med erfaring fra topphåndballen og han har vært og vil bli en svært viktig spiller for oss. Han er viktig for den vinnerkultur vi vil ha i laget og det er godt å vite at vi allerede nå vet at vi har den klassespiller med oss også de kommende sesonger.

Styreleder Tor Henrik Knutsen er også fornøyd. Vi har som mål på sikt å etablere Viking i Rema 1000 ligaen. Vi står foran en viktig nedrykksstrid og utfallet om vi spiller i Rema 1000 ligaen eller 1. divisjon er uviss. Våre målsetninger står ved lag uavhengig av divisjon. At vi allerede nå har sikret oss en så viktig spiller 3 år framover er svært gledelig og et sterkt signal om at vi er på rett vei.