Ny bortekamp, denne gang mot Fyllingen – Ryger

Ny bortekamp, denne gang mot Fyllingen

Lørdag blir det tur til Bergen med Hagabuss og ikke minst kamp mot Fyllingen i Framohallen. Fyllingen er et av mange lag som vinner og taper om hverandre og tabellmessig puster de oss i nakken. Kampen kan du se på direktesport og tv2 play med start kl 16.00

Lars Henrik spiller hjemme i Bergen, herfra i kampen i høst i Stavanger Idrettshall. Foto Svein Erik Fylkesnes

Det er ungt Fyllingenlag med flere spillere som vi om kort til vil se på et høyere nivå som venter oss lørdag. Vi har mye å revansjere, både hjemmetapet i høst og tapet i bortekampen i fjor. Denne uka har vi vært fulltallige på trening og alle 3 som måtte kaste inn håndkle mot Nøtterøy er pr i dag kampklare.

Skal poengene bli med hjem til Stavanger må vi klare å holde et stabilt nivå kampen igjennom. I kampene vi har tapt har vi hatt for lange perioder med lav uttelling som har gitt motstander vann på mølla og tro på poeng. Fyllingen har spilt 3 kamper etter pausen og står bokført med 2 seire og et tap, vi har to kamper og har en seier og et tap.

Fra høstens kamp. Foto Hans Lie

Som i så mange andre kamper denne sesongen lever årets 1. divisjon fra kamp til kamp, fra runde til runde. Lagene er som oftest så jevne at det har vært det laget som vil mest som oftest har stukket av poengene. Denne gangen krysser vi fingrene for at det blir oss.