Ny bortekamp søndag – Ryger

Ny bortekamp søndag

Ny bortekamp og ny helg på langtur. Denne gangen går turen til Trondheim og kamp mot Charlottenlund. Kampen har avkast kl 16.00 og kan sees på direktesport og tv2play.

Fra hjemmemøte med CSK, foto Svein Erik Fylkesnes

Vi har innledet vårsesongen med 7 poeng av 10 mulige, 7 poeng som er særdeles viktige i den rekordjevne divisjonen der det skiller marginalt mellom kvalik og nedrykk. Nå venter altså Charlottenlund og vi er klar til å revansjere tapet fra hjemmekampen i det som kommer til å bli divisjonens mest målfattige kamp. CSK sikret poengene med sifrene 18-17, et resultat som i seg selv kunne vært pauseresultat.

Charlottenlund har levert sakene sine bra denne sesongen og inntar 3. plassen på tabellen. Siden klubben har samarbeid med Kolstad så kan de ikke rykke opp og er sånn sett trygt plassert på tabellen og trenger heller ikke se bakover. Kampen i Trondheim skulle vært eks CSKer Linus sin mulighet til å revansjere tapet på hjemmebane, dessverre blir det kun som publikummer for Linus denne gangen. Skaden mot ROS holder han fortatt ute av spill. CSK har flere spillere med høyt 1. divisjonsnivå. Målvakten Ibsen samt Hestbek Nilsen er allerede klar for Rema 1000 ligaen neste sesong og de var begge i troppen til Kolstad i onsdagens kamp. Det samme er Aksel Hald, som er inne i sin andre sesong i Kolstad, men som får spilletid i CSK som en del av partnerklubbsamarbeidet.

Linus må se bortekampen på «hjemmebanen» fra tribunen Foto Svein Erik Fylkesnes

Kampen mot Bodø gav oss sesongens 2. borteseier og forhåpninger om at poengfangsten på bortebane kan ta seg opp i 2. halvdel. Mot Bodø var det en herlig laginnsats og stor vinnervilje som gjorde at kampen tippet vår vei, skal det bli poeng i Trondheim må vi opp på samme nivå som mot Bodø.
Vi ser fram til en ny kamp og satser på revansje fra hjemmetapet i høst.