Ny hjemmekamp, denne gang mot Sandefjord – Ryger

Ny hjemmekamp, denne gang mot Sandefjord

Lørdag kl 16.00 er det opprykksjagede Sandefjord som er motstander i Stavanger Idrettshall. Det sesongens klart tøffeste motstander så langt vi møter. Vi er klar for utfordringen og skal by ubeseirede vestfoldinger kamp om poengene.

Det er VM i håndball, det betyr at NHF dikterer kamptidspunkt, da blir det ny hjemmekamp på en lørdag ettermiddag. Vi håper så mange som mulig tar turen til Stavanger Idrettshall og gir oss den støtten vi trenger fra tribunen, skal vi ha sjanse på poeng må vi ha en god dag på banen og en god heiagjeng på sidelinja.


Sandefjord var sammen med Follo ev av de to store opprykksfavorittene før sesongen, 10 kamper ut i sesongen har favorittstempelet blitt forsterket og det skal mirakler til om det ikke er det to lagene som vil gjøre opp om den direkte opprykksplassen.

Sandefjord er storfavoritt, men vi skal gi de real kamp om poengene.
Foto Trine Nessler Wichmann


Sandefjord er et godt 1. divisjonslag. De har en fin miks av rutine og talent. Blant mange unge ustabile lag i 1. divisjon har Sandefjord spillere med lang fartstid på dette nivået, flere også med sesonger bak seg i Rema 1000 ligaen. De kan og vise til en god målvaktsduo, der begge sisteskansene har ferdigheter til å kunne gå inn på flere lag i Rema 1000 ligaen. Vestfoldingene er sålangt utfordret av Follo og sånn sett spiller de med kniven på strupen hver kamp, tap kan være det som skiller opprykk fra 2. plass.

Vi fikk en etterlengtet og viktig seier mot Falk Horten sist lørdag. I en litt «berg og dalbane» kamp er det vi som viser moral og styrke når kampen skal avgjøres og det var en god medisin for selvtilliten å kunne ro seieren i land.

Tøffe dueller kommer det garantert til å bli. her fra en tidligere kamp, Foto Hans Lie.

Sesongen så langt har vist at hver kamp lever sitt liv, både for oss og flere av de andre lagene. For vår del så må vi finne fram de gode perioder fra Falk kampen og gjøre det vi kan for at de mindre gode periodene blir så korte som mulig.

Vi kan ikke garantere poeng, men vi kan garantere at Sandefjord skal få en tøff kamp og at vi er sultne som bare det for å ta skalpen til opprykksfavoritten.