Ny hovedsponsor – Ryger

Ny hovedsponsor

Nok en gladnyhet på gårsdagens sponsortreff. Bambusa går inn som hovedsponsor de 3 neste årene. Dette er en avtale som gjelder både bredde og elite. Vi ser fram til å få Bambusa med på laget.

Mange med tilknytning til idretten kjenner allerede til Bambusa gjennom salg eller kjøp at de gode luftige sokkene. Bambusa er også liga sponsor for den danske toppserien for damer i Danmark. Nå blir de å finne på våre drakter de 3 neste sesongene.

Håvard Gundersen fra Bambusa og Tor Henrik Knutsen, vår styrleder, etter signert 3 årig sponsoravtale.

Viking og Bambusa har i løpet av sesongen blitt bedre kjent gjennom vår spillende assistenttrener Rasmus Lund Bertelsen og hans kone Maria. Begge har jobbet hos Bambusa dette året og mens vi hentet Rasmus til Norge for å spille håndball sender Bambusa han hjem til Danmark for å lede Bambusa sin satsing i Danmark sammen med sin bedre halvdel.

https://www.aftenbladet.no/sport/i/WOnJ4L/viking-ansetter-markedssjef-og-sikrer-ny-hovedsponsor

https://www.dagsavisen.no/nyheter/2021/06/15/han-skal-lofte-viking-hk/

I tillegg til å profilere Bambusa på drakt og i andre kanaler har også klubben mulighet til å øke inntektene ved salg av bambusa kvalitetssokker. Dette er selvsagt en mulighet vi vil benytte oss av og på den måten kan vi sikre viktige inntekter også til barne- og ungdomsarbeidet i breddeavdelingen.

Å lande en ny tre årig hovedsponsor få dager etter nedrykk er gledelig og ikke minst en stor motivasjonsfaktor for resten av klubben.

Vi ønsker Bambusa med på laget og ser fram til å spille på lag med dere de 3 neste sesongene.