Ny målvakt på plass – Ryger

Ny målvakt på plass

Vi ønsker Eirik Varpe velkommen til Ryger. Han er klar allerede til kampen mot Melhus søndag og vil bli Rygerspiller det neste halvannet året. Med Varpe på plass har vi et solid målvaktsteam på plass for neste sesong allerede i januar.

Eirik i aksjon for Sandnes
Foto Nanco Hoogstad

Skader og målvakter, det har vært et tilbakevennende problem for oss både denne sesongen og de foregående sesonger. Med Varpe inn nå og med Odne Evensen Hagen klar fra høsten, i kombinasjon med våre egne talenter, vil vi få et svært godt målvaktsteam som vil gi en sunn konkurranse, mulighet for utvikling og forhåpentligvis framtidig gode og stabile målvaktsprestasjoner. Gledelig er det også at vi har fått med Ole-Andre Lerang som målvaktstrener, men Oli på plass har vi en erfaren målvakt som kan bidra med sin kompetanse inn i målvaktsteamet.

Varpe er egentlig fra Tønsberg og var mannen som (nesten) alene sikret Nøtterøy plassen i eliteserien når Viking tapte kvaliken for 2 år siden. Siden den gang har turen gått til Sandnes der han i fjor var med og spilte de lyseblå opp i eliten og var nok en gang med å sørge for å stikke kjepper i hjula. Nå håper vi han kan bidra med det han gjort mot oss, sørge for at motstanderne blir frustrerte.

Oli blir målvaktstrener og får en ei god gruppe å jobbe videre med
Foto Stig Håvard Dirdal

Morten sier dette om hvorfor han ønsket Eirik inn i målvaktsteamet:

Eirik er et kendt ansikt for flere av vår spiller, der han ofte har gjort ondt på de ved å vokte målet for motstander laget, både i Sandnes og i Nøtterøy. Nå er tiden kommet for at Eirik skal bidra til at poengene blir i Stavanger. Gjennom en lengere evaluering av fremtiden på målvakt posisjonen, var vi ikke i tvivl om at de menneskelige verdier hos Eirik, i tillegg til hans evner i målet, er et perfekt match for Ryger. Vi ønsker at utvikle os sammen med Eirik og er sikker på han med sine sunde verdier og impulser vil vær med til at forme vår unge talenter der er på vei med hastige skridt inn i seniorhåndballen.

Morten er svært tilfreds med å få Eirik inn i målvaktsteamet
Foto Stig Håvard Dirdal

Eirik sier dette om hvorfor han nå skifter til Ryger: Jeg valgte Ryger fordi jeg har stor tro på det prosjektet som er her. Etter mange samtaler med Morten, har jeg fått et veldig godt inntrykk av klubben og alle rundt. Jeg mener Ryger er en klubb som har alle forutsetninger til å lykkes, og det vil jeg gjerne være en del av! Jeg tror også treningshverdagen som er her vil kunne hjelpe meg til å utvikle meg som spiller.